Wednesday, June 25, 2008

Nak Buat Ape Ni..?

Pernah ke kawan2 sekalian merasa bosan yang amat sangat? Inilah yang aku alami sekarang ini. Dah seminggu bercuti tp xtau ape nak buat. Kalau masa keje tu, tak sabar2 nak bercuti, ni bila dapat cuti mula la rasa semacam je...Bosan la pulak..Salute pada kawan2 aku yg jd suri rumah mcm Qim n Yin...skrg aku dh tau dah ape rasa ddk je kat rumah...tp at least Qim n Yin ade anak penghibur hati, boleh layan mereka bercakap, ni aku nk lawan cakap dgn sape? Tv? Dinding...aduh la...
Sekarang pukul 11.20 am. So jap lagi nk kemas bilik, pastu tgk tv, pastu tgk tv, tgk tv lagi dan tgk tv sampai hubby balik pukul 6pm nnt. Huhu..bosannya...tolong2...

Friday, June 20, 2008

Happy 32nd Birthday Sayang...






19 Jun 2008...genap 32 yrs umur hubby kesayangan. Sebenarnya tak tau nk belikan hadiah apa utk hubby... Tapi dulu hubby pernah cakap nk sesuatu...tapi bila tengok banyak baju kerja hubby yang dh lusuh, terfikir utk hadiahkan baju kerja je...hmmmm...fikir punya fikir lama2 kata putus telah dibuat...

Cepat2 bersiap (sbb risau hubby balik kerja awal), pastu terus pergi shopping complex. Pastu beli hadiah apa yang patut n sebiji kek Season yang yummy...Balik rumah, saja je letakkan hadiah tu tersorok tepi katil, saja nak surprise hubby.

6 pm, si dia balik dari office, hubby masuk bilik macam biasa. But he noticed kek tu...senyum lebar dia. Tetiba hubby nampak kotak hadiah tu. He was very shocked...kotak kek letak tepi, kotak hadiah dicapai dulu. Dengan rasa tak sabar, hubby cuba buka kotak tu, tapi apa daaaa...gabra punya pasal, reben atas kotak pun xdpt dibuka. So, dengan pertolongan aku, hubby dapat buka kotak hadiah tu....teng teng teng...menjerit hubby bila nampak PS2 satu set beserta cd2 nya. Tanpa buang masa, terus hubby pasang PS2 tu n try main...hihihi...gembira nampak hubby gembira. Aku pun layan main dengan hubby sambil makan kek. Hubby pulak hadiahkan gitar utk diri sendiri hehehe...
Malamnya, dinner kat luar. Hubby blanja makan. Rasa puas nmpk hubby gembira sambut Hari Lahir ke-32 dia tu. Sayang hubby sangat. Doaku agar hubby menjadi seorang suami yang soleh.

Sunday, June 15, 2008

PTK


PTK!!!!


Ogos ni...tp x tau la bila, kena ambil ujian PTK ( Penilaian Tahap Kecekapan)...alamak kena study semula...dah la otak ni dah berkarat.

Lama x study pastu kena pegang buku semula. Bila masuk bab Pekeliling itu Pekeliling ini mula la payah nak ingat... kena study ni...klu x duduk senyap kat T1 je la...sampai lulus...aduh....


Ingatkan habis je induksi dah x payah nk hafal Pekeliling itu ini lagi...Dasar itu ini lagi...Akta itu ini lagi...kena usaha juga...jangan main-main...ciayo q(^0^)p